Prosjektet vårt

Bildet mitt
Familie på fire med liten hytte som skal bygges på og få bad, kjøkken, oppstue etc! Dessverre var opprinnelig hytte i så dårlig forfatning da arbeidet startet så riving var nødvendig. Vi bygger etter samme tegning så det utvendige resultatet blir helt likt slik det ville blitt opprinnelig, bortsett fra at det nå er hel støpt plate under hele hytta og ny og bedre konstruksjon som tåler torvtak. Inndeling, vinduer,utvendig kledning etc. er som opprinnelig tegnet.

søndag 19. februar 2012

18.februar - Nå har vi fått nøklene og skal i gang med egeninnsats

Nå har vi tatt over hytta. Det er en god følelse å kunne låse egen hyttedør igjen.
Utvendig er den nå ferdig. Nesten da, det gjenstår litt utskjæringer på hjørner og noe små justeringer som er gjennomgått med byggmester, og selvfølgelig torv på taket da. Men foreløpig er det vinter så snø så taket får vente litt.
Slik som det ser ut på bilde var det planlagte slutt resultatet etter påbygging og ny kledning på den gamle hytta. Dessverre viste det seg at tilstanden til den gamle hytta var av en slik art at riving var det eneste fornuftige, både byggmessig og finansiellt. Men hytta er bygget på samme tegning som planlagt og vi er kjempfornøyd med resultatet så langt. "gamle hytta" er til venstre for inngangspartiet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar