Prosjektet vårt

Bildet mitt
Familie på fire med liten hytte som skal bygges på og få bad, kjøkken, oppstue etc! Dessverre var opprinnelig hytte i så dårlig forfatning da arbeidet startet så riving var nødvendig. Vi bygger etter samme tegning så det utvendige resultatet blir helt likt slik det ville blitt opprinnelig, bortsett fra at det nå er hel støpt plate under hele hytta og ny og bedre konstruksjon som tåler torvtak. Inndeling, vinduer,utvendig kledning etc. er som opprinnelig tegnet.

torsdag 21. juni 2012

Lenge siden oppdatering

Selv om oppdatgeringen av bloggen har stått stille en periode har det vært litt fremdrift i mellomtiden. Etter at strømmen ble lagt inn har nettleverandøren byttet måler til siste mote. Nå er det fjernavlesning med minne og historie funskjoner etc.
Mye tid har gått med til å tape plastskjøter og rundt vinduer og dører. Og ikke minst, det går mye tape også.Inndeling av rommene i oppstua er ferdig, og TV kabel er trukket. Et lass med panel ( rundtømmer 28 x 170 fra http://www.slaatto-sag.no/panel.htm)%20er levert og bært inn, og legging er i gang. Ideen til panelen ble fant vi på Rogers hytteside ( http://www.samdal.com/hytte.htm ) Et hytte-prosjekt med mange gode ideer og valg. Torvtak er bestillt og ventes levert i disse dager. Heldigvis legges dette uten av vi er nødt til å være tilstede. Nå til helgen blir det montering av bokser til kontakter og strekking av kabler for hele oppstua og videre legging av panel. Etter hvert kommer også noen bilder av fremdriften her på siden
God St.hans til alle lesere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar