Prosjektet vårt

Bildet mitt
Familie på fire med liten hytte som skal bygges på og få bad, kjøkken, oppstue etc! Dessverre var opprinnelig hytte i så dårlig forfatning da arbeidet startet så riving var nødvendig. Vi bygger etter samme tegning så det utvendige resultatet blir helt likt slik det ville blitt opprinnelig, bortsett fra at det nå er hel støpt plate under hele hytta og ny og bedre konstruksjon som tåler torvtak. Inndeling, vinduer,utvendig kledning etc. er som opprinnelig tegnet.

tirsdag 16. juli 2013

Ferietid er jobbetid!

Etter et par uker i Spania med sol og varme er nå turen kommet til å bruke noen dager på hytta. Vi er godt i gang med trekke kabel til el anlegget og dagene fremover kommer til å gå med til å trekke enda mer kabel. Egentlig utrolig hvor mange meter kabel det går med. Heldigvis er det jo pre-fix, hvor kabelen er ferdig trukket i røret.
Elektrikkeren har vært her og gjort ferdig et soverom og stua nede, så vi må fokusere på gang og, bad, toalett og kjøkken så alt er klart for fagmannen til å koble når ferien er over.


Får vel inn et par liter med melk, men da er det fullt!
Ferdig pakket bil og klar for fjellet. En ekstra rull med K-rør for antenne kabel på toppen av klær, mat, verktøy o.l
 




 

1 kommentar:

  1. Lykke til med arbeidet vidare :) skal snart pakke bilen for litt sommerjobb på hytta vi også. Neste veke blir det full innsats frå vår side :)

    SvarSlett