Prosjektet vårt

Bildet mitt
Familie på fire med liten hytte som skal bygges på og få bad, kjøkken, oppstue etc! Dessverre var opprinnelig hytte i så dårlig forfatning da arbeidet startet så riving var nødvendig. Vi bygger etter samme tegning så det utvendige resultatet blir helt likt slik det ville blitt opprinnelig, bortsett fra at det nå er hel støpt plate under hele hytta og ny og bedre konstruksjon som tåler torvtak. Inndeling, vinduer,utvendig kledning etc. er som opprinnelig tegnet.

lørdag 28. april 2012

En liten milepæl er nådd i dag

Å isolere er i starten gøy, for resultatet synes så godt, men etter hvert er det ikke like gøy og særlig ikke i taket hvor alt arbeid foregårover hodet og med bøyd nakke og rygg. Men i dag, etter mange timer og pakker med Glava isolasjon, er en liten milepæl nådd. All isolering mot kald vegg eller tak er ferdig. Foruten et par små felter hvor elektrikker skal frem med sine kabler. det er veldig, veldig deilig. Resterende isolering blir i skillevegger, for lyddemping, men det skal gå veldig greit tror jeg.
Ellers har fjellet vist seg fra sin beste side i dag med strålende sol. Men det har sikkert kommet 50cm snø siden påske. Men uansett, nå er smeltingen i gang og det klukker og renner over alt. Neste oppgave nå er å stifte plast og trekke kabler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar