Prosjektet vårt

Bildet mitt
Familie på fire med liten hytte som skal bygges på og få bad, kjøkken, oppstue etc! Dessverre var opprinnelig hytte i så dårlig forfatning da arbeidet startet så riving var nødvendig. Vi bygger etter samme tegning så det utvendige resultatet blir helt likt slik det ville blitt opprinnelig, bortsett fra at det nå er hel støpt plate under hele hytta og ny og bedre konstruksjon som tåler torvtak. Inndeling, vinduer,utvendig kledning etc. er som opprinnelig tegnet.

mandag 2. april 2012

30.mars til 1.april - Ny helg på hytta

Etter en alt for lang pause :-) var det godt å komme på hytta igjen fredag. Målet for denne helgen var å ta eksakt mål av taket før bestilling av torvtak og å isolere vegger i første etasje.

Taket ble utmålt på fredag kveld og etter det fikk jeg også rigget til skjærebenk og utstyr for å starte isolering lørdag morgen.

Lørdag var det på'n kl.7.00. Heldigvis er isolering en stille jobb som ikke forstyrrer naboene! 10, 5 strake timer med måling og kapping, da var det meste gjort. Hadde litt igjen på en vegg, samt noen plater som skulle i taket. Gjorde meg ferdig søndag før lunch og tok mål og beregnet hvor mye som mangler.

Neste runde blir å isolere himlinger og etasjeskille, så skal det plastes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar