Prosjektet vårt

Bildet mitt
Familie på fire med liten hytte som skal bygges på og få bad, kjøkken, oppstue etc! Dessverre var opprinnelig hytte i så dårlig forfatning da arbeidet startet så riving var nødvendig. Vi bygger etter samme tegning så det utvendige resultatet blir helt likt slik det ville blitt opprinnelig, bortsett fra at det nå er hel støpt plate under hele hytta og ny og bedre konstruksjon som tåler torvtak. Inndeling, vinduer,utvendig kledning etc. er som opprinnelig tegnet.

fredag 20. juli 2012

Halveis i ferien

Vi har endelig fått på et strøk beis på sydveggen. Ikke helt uten dramatikk - vår sønn hadde dårlig feste på stigen i en skråning, og stigen gled. Gutt, stige og resten av grunningen ble pent fordelt utover tomta. Gudskjelov uten større skader! Vi er alle enige om at å beise er en tidkrevende og ganske kjedelig jobb. Men det blir jo så fint!
Innvendig konsentrerer vi oss om oppstuen. Det ene soverommet er ferdig beiset. Raskt og enkelt syntes vi! To av veggene på soverom nr. 2 er også ferdig, men her gjenstår en del arbeid før vi kan fortsette å beise.  Vi har valgt å beise disse rommene i samme kulør: to deler Drivved og en del Valnøtt. (Inspirert av de fine bildene til Roger Samdal) 

2 kommentarer:

  1. Vi har og falt for dei flotte veggene på hytta til Roger Samdal ;). Del gjerne bilder av dine vegger så vi får sjå resultatet :)

    Ser ut til at de får ei flott hytte, gler meg til å følge dykk vidare :)

    SvarSlett
  2. Hei Karoline,
    Takk for hyggelig kommentar. Roger har noen veldig fine løsninger, men så er han jo også veldig dyktig med farger, valg av løsninger og produkter etc. Noen bilder av vegger kommer etterhvert.

    SvarSlett