Prosjektet vårt

Bildet mitt
Familie på fire med liten hytte som skal bygges på og få bad, kjøkken, oppstue etc! Dessverre var opprinnelig hytte i så dårlig forfatning da arbeidet startet så riving var nødvendig. Vi bygger etter samme tegning så det utvendige resultatet blir helt likt slik det ville blitt opprinnelig, bortsett fra at det nå er hel støpt plate under hele hytta og ny og bedre konstruksjon som tåler torvtak. Inndeling, vinduer,utvendig kledning etc. er som opprinnelig tegnet.

mandag 6. august 2012

Lufteventiler

Ventilasjon er viktig, både for å hindre fuktig og for å sikre tilførsel av friskluft. Ikke minst med tanke på ildsteder som peis o.l. Vi har valgt Flexit ventil løsning i hytta. Valget falt på sjalusirist i ubehandlet tre på utsiden og klaffventil i ubehandlet tre på innsiden og. En fordel vi så er at disse kan males/beises i valgte farger og passer godt inn i rommene og på yttervegg.
Dette er utvendig rist. Vi har beiset denne med Jotun Trebit i fargen Stølsbrun. Da synes den nesten ikke på veggen.

Slik ble resultatet innvendig. En veldig fin løsning som nesten ikke synes.
Produktinfo finner du her:
Flexit sjalusirist i ubehandlet tre
Flexit klaffventil i ubehandlet tre

Produktene føres av de fleste byggevarehus og kan skaffes hvis de ikke er lagervare. Vi har gjort erfaring med at byggevarehus i typiske hytteområder er sikrest når det gjelder denne typen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar