Prosjektet vårt

Bildet mitt
Familie på fire med liten hytte som skal bygges på og få bad, kjøkken, oppstue etc! Dessverre var opprinnelig hytte i så dårlig forfatning da arbeidet startet så riving var nødvendig. Vi bygger etter samme tegning så det utvendige resultatet blir helt likt slik det ville blitt opprinnelig, bortsett fra at det nå er hel støpt plate under hele hytta og ny og bedre konstruksjon som tåler torvtak. Inndeling, vinduer,utvendig kledning etc. er som opprinnelig tegnet.

onsdag 26. september 2012

Utvendige ventilrister

Den siste av de utvendige ventilristene i oppstua er endelig på plass. Jeg tror det er en populær type vi har valgt for flere byggvarhus har vært utsolgt for denne modellen. Ventilristen er som jeg har nevnt tidligere i bloggen laget i tre, slik at den enkelt kan beises eller males. Beiset i hytta's farger gjør at den er veldig diskre på veggen og kobber beslaget øverst gir et fint utseende.
Det er litt mer jobb å sette inn en slik ventil sammenlignet med en komplett ventil, men med litt tålmodighet, Tec 7 og en teleskopkanal går det egentlig greit
http://www.flexit.no/Produkter/Ventiler/Ventilasjonsrister/Sjalusirist-tre-ukarm-/

Ferdig montert sjalusirist

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar