Prosjektet vårt

Bildet mitt
Familie på fire med liten hytte som skal bygges på og få bad, kjøkken, oppstue etc! Dessverre var opprinnelig hytte i så dårlig forfatning da arbeidet startet så riving var nødvendig. Vi bygger etter samme tegning så det utvendige resultatet blir helt likt slik det ville blitt opprinnelig, bortsett fra at det nå er hel støpt plate under hele hytta og ny og bedre konstruksjon som tåler torvtak. Inndeling, vinduer,utvendig kledning etc. er som opprinnelig tegnet.

lørdag 9. februar 2013

Uken 4-8 februar 2013

Forrige helg ble gulvene i oppstua lagt ferdig og alt var klart for beising og lakking. Denne uken har de fått 2 strøk med beis og 4 lag med lakk.


5-6 timer med pensel og fille for hvert strøk med beis og noe mindre for hvert strøk med lakk, men nå er det gjort!
 

Nå gjenstår utforing og listing av to dører, gulvlister og en runde meg akryl/sparkel samt litt flekking med hvit maling, så er oppstue og soveromene oppe ferdige.

Når det er gjort blir det en jobb med å flytte opp møbler og esker som står lagret nede, slik at vi kan begynne å dele av rommene. Så følger støping gulv og legging av varmekabler i gang, bad og toalett,  trekking av metervis med el-kabler og alt det andre som skal til før det begynner å ta form i 1.etasje også. Det går heldigvis fremover!!

1 kommentar: