Prosjektet vårt

Bildet mitt
Familie på fire med liten hytte som skal bygges på og få bad, kjøkken, oppstue etc! Dessverre var opprinnelig hytte i så dårlig forfatning da arbeidet startet så riving var nødvendig. Vi bygger etter samme tegning så det utvendige resultatet blir helt likt slik det ville blitt opprinnelig, bortsett fra at det nå er hel støpt plate under hele hytta og ny og bedre konstruksjon som tåler torvtak. Inndeling, vinduer,utvendig kledning etc. er som opprinnelig tegnet.

lørdag 2. februar 2013

Helgen 1-3.februar 2013

Jeg reiste opp alene fredag kveld. Skoleball og bursdager gikk foran hyttebygging for barna denne helgen. Rundt -10 grader ute og -1,3 inne da jeg kom opp. Men med svartovnen til hjelp, sammen med litt elektrisk fyring, fikk jeg opp temperaturen til ca 10 grader på et par timer. Mens jeg ventet på varmen gikk tiden til å lade verktøy, finne frem det nødvendige og rydde å gjøre klart i oppstua. Denne gangenhadde jeg også med noe meter med lister og litt småtteri som trengs underveis.
Lørdag morgen, før det ble lyst, ble det en rask frokost foran ovnen å så var det i gang med gulvlegging. Rette vegger og ingen hindringer gjør arbeidet ganske lett. Eneste utfordring var lange bord som skulle manøvreres rundt før saging.


 

Etter noen timer og litt vonde knær hadde oppstua fått nytt gulv. Nå gjenstår bare noen runder med beis og lakk så kan gulvlister monteres.

I morgen blir det gulv i det siste soverommet oppe som skal gjøres ferdig.

2 kommentarer:

 1. Godt å få gjort slikt arbeid der resultatet vises så godt! Hvilken farge blir det på gulvbeisen, om jeg kan spørre?

  SvarSlett
 2. Hei Liv,
  Vi bruker samme farge på gulvet som på veggen, men på gulvet tar vi to strøk slik at det blir et mørkere utseende. Til slutt har vi på 4 strøk med 3 stjernes lakk (gulvmatt)

  Hilsen
  DagH

  SvarSlett