Prosjektet vårt

Bildet mitt
Familie på fire med liten hytte som skal bygges på og få bad, kjøkken, oppstue etc! Dessverre var opprinnelig hytte i så dårlig forfatning da arbeidet startet så riving var nødvendig. Vi bygger etter samme tegning så det utvendige resultatet blir helt likt slik det ville blitt opprinnelig, bortsett fra at det nå er hel støpt plate under hele hytta og ny og bedre konstruksjon som tåler torvtak. Inndeling, vinduer,utvendig kledning etc. er som opprinnelig tegnet.

onsdag 24. oktober 2012

Gulv i soverom

Siste økt på hytta ble brukt til å gjøre ferdig gulvet i et av soverommene i 2.etasje. Gulvet er heltre furu 20mm tykt og med 22 mm gulvspon og ullpapp under. Plankene er skrudd i underlaget.

Nå gjennstår bare listing av tak, vindu og gulv. Jeg får en liten utfordring i øvre venstre hjørne av vinduet, der avstand mellom vindu og tak er liten. Tanken er å bruke ganske brede lister. Alle gode tips mottas med takk for å finne en god løsning her.Gulvet er beiset to strøk med samme farge som veggene (1 strøk) og deretter lakket med 4 strøk Trestjerners gulvmatt. Denne lakken er enkel å stryke ut og tørker raskt så 4 strøk gikk greit på en helg.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar