Prosjektet vårt

Bildet mitt
Familie på fire med liten hytte som skal bygges på og få bad, kjøkken, oppstue etc! Dessverre var opprinnelig hytte i så dårlig forfatning da arbeidet startet så riving var nødvendig. Vi bygger etter samme tegning så det utvendige resultatet blir helt likt slik det ville blitt opprinnelig, bortsett fra at det nå er hel støpt plate under hele hytta og ny og bedre konstruksjon som tåler torvtak. Inndeling, vinduer,utvendig kledning etc. er som opprinnelig tegnet.

torsdag 4. oktober 2012

Utvendig finish

Endelig sto værgudene oss bi og tillot maling av vindusomrammingene. Det har gått lang tid og mange helger med dårlig vær før vi endelig fikk muligheten sist helg.

Været var ikke helt bra på lørdag, men søndag var en nydelig dag.
Da ble det maling og atter maling. 15 vinduer og dører tar sin tid. Maskering av vinduene tok også en del tid, men tror det tjenes fort inn inn når man starter malingen

Vi har valg Drygolin Extrem dekkbeis for dette.3 kommentarer:

  1. Så deilig å ha kommet så langt! Dere ligger et år foran oss nå, håper ikke jeg kan se frem til hytte med tak og vegger og noe innredning til neste vinter :)

    SvarSlett
  2. Hei, Det går fortere enn du tror når det først er i gang. Tittet litt på bloggen din og må si dere har en flott beliggenhet på tomten. Blir spennede å følge utviklingen. Lykke til videre

    \DagH

    SvarSlett